INCARCARE...

Comerciale

Intelegem importanta critica a producerii unor solutii eficiente si practice care sa raspunda nevoilor arhitectilor, a consultantilor in domeniul energiei si a instalatorilor comerciali. Produsele si experienta noastra, eficiente din punct de vedere energetic, este de nepretuit in furnizarea de solutii eficiente si rentabile.

Orice cladire comerciala, indiferent de scara sa, poate profita de caracteristicile unice oferite de solutiile de automatizare AKA. Unul dintre principalele considerente in implementarea unui sistem de automatizare este economia de costuri care poate fi obtinuta. Intr-o cladire comerciala medie, iluminatul si HVAC reprezinta aproximativ 70% din consumul total de energie. Acest procent enorm reprezinta o cantitate mare de capital, precum si un impact negativ asupra mediului.

ECONOMIE

Daca intr-o cladire comerciala sunt utilizate solutii de automatizare, se pot realiza economii de energie de cel putin 30%. Acest lucru ar determina reducerea semnificativa a costurilor si ar permite reducerea considerabila a impactului asupra mediului inconjurator al cladirilor.

Aceste economii pot fi realizate prin sistemele de automatizare prin controlul inteligent al iluminatului, HVAC si jaluzelelor/obloanelor. Spre exemplu:

  • Daca o anumita zona a unei cladiri nu este utilizata, atunci sistemul HVAC si luminile se vor dezactiva automat sau
  • Daca temperatura interna este prea scazuta, sistemul HVAC este activat automat, iar jaluzelele/obloanele pozitionate in fata soarelui sunt retrase.

O SOLUTIE DE AUTOMATIZARE

Pentru spatiile comerciale este necesara o interactiune minima cu utilizatorul pentru a ne spune ca trebuie sa facem procesul de gestionare a cladirii automatatizat. Atunci cand un sistem este automatizat devine eficient si fara defecte. Daca sistemul detecteaza o anomalie, poate transmite instantaneu informatia utilizatorului. Acest lucru se face prin mesaj, email sau prin dispozitiv Android sau iOS care poate controla intregul sistem.

Chiar daca conceptul din spatele unei soluti de automatizare comerciala este unul dintre economiile de costuri, solutiile de securitate care ar trebui implementate nu ar trebui sa fie trecute cu vederea.

AKA ofera o gama de module de senzori care detecteaza incalcarile de securitate si, in acelasi timp, notifica autoritatile competente. De la detectoarele de sticla si senzorii de fereastra, la senzorii PIR si ultrasunete, putem furniza o cladire cu solutiide secutitate totala.

Design

Economie

Inovatie

Confort

Institutii educationale

Utilizatorii obisnuiti ai solutiilor de automatizare comerciala sunt scolile, liceel si universitatile. Atat institutiile din sectorul public, cat si din sectorul privat folosesc aceasta tehnologie pentru controlul superior al mediului si pentru securitate.

 

Birouri

Mediul de lucru este mediul in care multi oameni isi petrec majoritatea timpului. Este un fapt dovedit ca, daca mediul de birou este gestionat in mod eficient, nivelurile de bunastare si productivitate vor creste.

PRIZE

Automatizarea prizelor permite personalizarea acestora in functie de necesitati, putand fi monitorizate si controlate de oriunde. Aceste solutii sunt implementate in special cu scopul de a evita potentiale riscuri, dar si pentru cresterea economiei.

ILUMINAT

Lumina este fundamentala pentru orice spatiu, influentand in mod pozitiv psihicul si capacitatea de concentrare. Automatizarea iluminatului reprezinta o solutie moderna pentru controlul si monitorizarea usoara a luminilor, poate fi controlat de la distanta si poate reda informatii in timp real despre luminile aprinse, facilitand economisirea de energie.

AER CONDITIONAT

O temperatura extrema poate influenta negativ starea de spirit, insa pentru a evita aceasta situatie, automatizarea reprezinta cea mai buna solutie. Astfel, poti controla si monitoriza temperatura prin comutarea pe rece/cald, oprire/pornire, coborare/urcare temperatura etc

CONFORT TERMIC

Automatizarea sistemului de incalzire contribuie semnificativ la eficienta energetica a spatiilor. Asigura confort in utilizare si permite administrarea mai usoara a temperaturii, reglarea diferentiala pe zone diferite ale spatiului si pornirea/oprirea incalzirii.

Se încarcă...

false