INCARCARE...

Demo

DEMO aplicatie

Sistemul inteligent Aka Automati este un necesar pentru orice proprietate rezidentiala moderna. Tehnologia noastra este conceputa astfel incat sa fie ascunsa la vedere, in timp ce panourile de control au o varietate de culori, stiluri si finisaje pentru a se potrivi oricarui decor. Tehnologia este conceputa sa fie complet discreta, completeaza designul si ofera proprietarilor casei confort, securitate si eficienta energetica.

Toate sistemele dvs. pot fi controlate de pe panouri elegante sau dispozitive Android si iOS. Acest control poate avea loc nu numai in casa, ci din orice parte a lumii. Dispunem de un numar mare de module de control care permit flexibilitate maxima in proiectare si pot adapta solutiile noastre pentru locuinte inteligente la cerintele dvs.

Acest DEMO este realizat cu scopul de a permite vizitatorilor site-ului sa poata vedea modul de functionare al aplicatiei, demo-ul este realizat dupa nevoile clientului si personalizat in functie de decorul specific locuintei sale.
Cum functioneaza?
– prin simpla apasare a butoanelor “living”, “dormitor”, “bucatarie”, “dressing”, “baie”, “gradina” vei fi redirectionat catre alta pagina a aplicatiei
– in urmatoarea pagina va fi afisat meniul personalizat pentru fiecare camera
– pentru a vizualiza optiunile automatizate din fiecare camera dati click sau touch (pentru mobil) pe fiecare item in parte (“iluminat”, “prize”, “confort termic”, “audio ambiental”, “tv&media”, “jaluzele&perdele”).
– fiecare buton activeaza optiunea care este apasata, modificarile pot fi vazute in imaginea alaturata. De exemplu, daca butonul pentru “Lustra” este apasat, butonul se va activa, iar in imaginea alaturata lustra se va aprinde.
– in acelasi mod functioneaza toate butoanele.
Se încarcă...

false