INCARCARE...

Despre noi

CINE SUNTEM?

O echipa profesionista in domeniul caselor inteligente

Dezvoltam cele mai noi tehnologii de automatizare cu un echipament profesional si oferim solutii personalizate pentru casa inteligenta.

Realizam proiecte ingenioase conform cerintelor

Implementam solutii prietenoase in utilizare si intuitive, fapt ce ne caracterizeaza modul in care interactionam cu nevoile clientilor.

Oferim servicii pentru consultanta si implementare

Produsele si solutiile noastre promoveaza economisirea de energie, controlul centralizat, confortul si securitatea clientilor din intreaga lume.

STANDARDE RIDICATE,

BINE ORGANIZATE

Compania Automati si-a propus si a reusit o abordare profesionala a segmentului de piata din domeniul automatizarilor. Oferind solutii profesionale de proiectare, executie si mentenanta in functie de dorintele clientilor, am ajuns sa acoperim un spectru larg de activitati ale acestui domeniu, promovandu-ne in acelasi timp exigentele in ceea ce priveste calitatea. Ne caracterizam prin: punctualitate, calitate si siguranta.

MISIUNEA NOASTRA

Ne-am propus sa imbunatatim continuu locuinta ta si spatiul de locuit prin integrarea si dezvoltarea de tehnologii noi.

Garantam pentru produsele noastre si tratam fiecare client ca pe un potential partener.

Deviza care a stat la baza cladirii companiei noastre consta in faptul ca cea mai buna echipa ia nastere prin interactiunea cu clientii.

Flexibilitate in proiectare

Numar mare de module de control pe care le detinem pot fi adaptate cerintelor clientului.

Vino cu o idee

Te ajutam sa pui in aplicare orice idee pentru casa ta inteligenta.

Automatizare convenabila

Iti oferim consultanta pentru alegerea celor mai convenabile echipamente.

Dezvoltare

Investim continuu in dezvoltarea tehnologiilor pentru obtinerea unui sistem optimizat.

TEHNOLOGII DE

AUTOMATIZARE

Automati si-a inceput activitatea cu o echipa mica specializata in consultanta, proiectare, instalare si service in domeniul automatizarilor si datorita cerintelor pietei ne-am extins compania si totodata si domeniul de activitate prin adoptarea de tehnologii noi.
Am dezvoltat o aplicatie facila utilizatorului, iar echipamentele destinate automatizarilor sunt menite sa asigure confortul si siguranta locuintei tale.
Oferim produse de inalta calitate si ne asiguram continuu ca cerintele clientilor nostri sa fie nu numai indeplinite, ci si depasite.

ECHIPA NOASTRA

Specialistii nostri ofera consultanta pentru selectarea echipamentelor potrivite, realizeaza planurile de amplasare in functie de arhitectura si spatiul disponibil, asigura instalarea, iar la final ofera clientului instruirea necesara pentru a putea folosi functiile programate.

Echipa tehnica asigura montajul si punerea in functiune a echipamentelor si verifica daca sistemul nou instalat functioneaza in parametri optimi. Tinem intotdeauna cont de aspectele cele mai importante: necesitati functionale, estetice, de timp si de cost ale fiecarui proiect.

Ce inseamna o casa inteligenta?

Casa inteligenta presupune un ansamblu de scenarii predefinite care controleaza functionalitatea instalatiilor dintr-o locuinta, functii ce pot fi actionate printr-o interfata grafica facila utilizatorului si care anticipeaza automat anumite nevoi ale acestuia.

Sistemul automatizat de tip casa inteligenta este deja o solutie pragmatica prezenta in mii de case in toata lumea, industria echipamentelor de automatizari poate realiza orice idee legata de control asupra casei tale. Ce poate fi automatizat?

1
Prize
2
Iluminat
3
Termic
4
Audio
5
Rulouri
6
Securitate

VINO IN SHOWROOM-UL AUTOMATI

Showroom-ul Automati este o cladire inteligenta complet echipata care prezinta cea mai recenta tehnologie de automatizare disponibila.

Va asteptam in showroom-ul Automati pentru a experimenta o gama inovativa de produse. Showroom-ul va ofera posibilitatea sa vizualizati un demo de functionare unde puteti vedea si atinge produsele noastre. Prin aceasta demonstratie dorim sa va schimbam stilul de viata si viziunea asupra confortului pe care il puteti avea.

Dezvoltare & Productie

Dezvoltam si punem in practica cerintele clientilor si sa le acordam confortul maxim de care poate dispune o locuinta sau o cladire cu sistem automatizat.

Cele mai noi produse

Pentru proiectarea si realizarea casei inteligente, clientii nostri beneficiaza de produse de cea mai buna calitate conforme cu standardele europene.

Aplicatie inteligenta

Control lumini, scenarii iluminare, automatizari simple sau complexe, securitate si supraveghere casa, toate devin accesibile cu ajutorul aplicatiei Automati.

Se încarcă...

false