INCARCARE...

Hoteliere

Locatiile, cum ar fi hotelurile, spa-urile, restaurantele, barurile și cluburile, fac ca afacerea lor principala sa fie ospitaliera. Tehnologia poate ajuta oferind clientului un plus de confort si comoditate, precum si o locatie cu economii de energie. Securitatea sporita si o gestionare simpla a sistemelor dintr-o locatie centralizata reprezinta, de asemenea, un plus de confort.

Multi operatori hotelieri folosesc PMS (Property Management System – sistem de administrare a proprietatii). Acest PMS genereaza rapoarte in timp real din fiecare camera de hotel si accelereaza livrarea serviciilor clientilor. Acest lucru permite unui hotel sa aloce servicii pe o baza necesara, economisind energie si reducand costurile in acest proces.

ECONOMIE

Minimizarea costurilor energetice si reducerea impactului asupra mediului reprezinta o caracteristica care sta la baza fiecarui sistem de automatizare.

Camerele de hotel pot fi programate pentru a opri automat toate aparatele electrice atunci cand camera este goala, reactivand numai cand cineva revine in camera.

Acest lucru elimina efectul negativ al dispozitivelor care sunt lasate in mod obisnuit pornite, cum ar fi televizoarele, aparatele de aer conditionat, luminile, ventilatoarele si incarcatoarele.

SISTEM AUTOMATIZAT

Sistemul dedicat hotelurilor poate controla sistemele de iluminat, sistemele audio si sisteme de mediu in camere, holuri si zone comune. In plus, putem oferi o integrare deplina cu software-ul PMS existent si putem permite monitorizarea energiei si procedurile automate de sosire/plecare clienti.

Design

Economie

Inovatie

Confort

MONITORIZARE

Acest sistem ofera solutii pentru schimbarea intensitatii si culorii luminii, a muzicii de fundal si controlul temperaturii pe diferite zone. Permitem unui utilizator sa controleze luminile, jaluzelele, rulourile si HVAC prin intermediul panoului DLP sau prin dispozitive Android / iOS. Utilizatorul poate monitoriza fiecare aspect si functie a camerei lor prin intermediul telefonului sau tabletei.

  • 100% Wireless – Fara cabluri de alimentare
  • Video HD – Detalii de inalta calitate
Hoteliere

Hoteliere

Se încarcă...

false