Hoteliere

Locatiile, cum ar fi hotelurile, spa-urile, restaurantele, barurile și cluburile, fac ca afacerea lor principala sa fie ospitaliera. Tehnologia poate ajuta oferind clientului un plus de confort si comoditate, precum si o locatie cu economii de energie, securitate sporita si o gestionare simpla a sistemelor dintr-o locatie centralizata.

Multi operatori hotelieri folosesc PMS (Property Management System – sistem de administrare a proprietatii) pentru a genera rapoarte in timp real din fiecare camera de hotel si pentru a accelera livrarea serviciilor clientilor. Acest lucru permite unui hotel sa aloce servicii pe o baza necesara, economisind energie si reducand costurile in acest proces.

Minimizarea costurilor energetice si reducerea impactului asupra mediului reprezinta o caracteristica care sta la baza fiecarui sistem de automatizare. Camerele de hotel pot fi programate pentru a opri automat toate aparatele electrice atunci cand camera este goala, reactivand numai cand cineva revine in camera. Acest lucru elimina efectul negativ al dispozitivelor care sunt lasate in mod obisnuit pornite, cum ar fi televizoarele, aparatele de aer conditionat, luminile, ventilatoarele si incarcatoarele.