Intrebari frecvente

Ce este o casa inteligenta?

+

O casa inteligenta inseamna ca sistemele principale precum incalzirea, iluminatul, aerul conditionat, sistemele muzicale, sistemele de securitate si alte sisteme controlate electronic sunt conectate si pot comunica intre ele. Apoi, sistemul in ansamblu poate fi controlat de pe panourile simple pe perete sau de pe telefonul inteligent, tableta sau prin mesaj text.

De asemenea, presetarile de economisire a energiei sau de securitate pot fi activate prin simpla apasare a unui buton, atunci cand sunteti in vacanta, in timp ce sunteti la serviciu sau pur si simplu doriti sa opriti toate luminile din casa de la noptiera dvs. sau cand plecati.

Ce trebuie sa stiu cand planuiesc sa fac o casa inteligenta?

+

Daca sunteti implicat intr-un proiect care va permite sa va reasamblati casa, cum ar fi o renovare sau o constructie noua, atunci va aflati in pozitia ideala pentru a profita de sistemul Automati complet cablat. Un sistem cu fir poate oferi mai multa energie decat sistemele wireless si va permite sa profitati din plin de potentialul proprietatii.

Electricianul sau tehnicianul pentru casa inteligentăa trebuie sa se asigure ca cablajul din locuinta pentru iluminat, încălzire, perdele, jaluzele și alte sisteme este instalat corect. Dacă doriți ca un instalator local să intre în contact, contactați biroul local pentru a organiza acest lucru.

Ce tehnologie foloseste Aka Automati?

+

Aka Automati se bazeaza pe un numar diferit de tehnologii, in functie de gama de produse pe care o utilizati. Majoritatea produselor noastre ruleaza pe un protocol de comunicatie BUS. Dispozitivele comunica intre ele printr un cablu cu 4 fire (2 perechi de fire rasucite).

Suntem dedicati imbunatatirii continue si deschisi pentru integrarea cu alti producatori.

Cine poate instala un sistem pentru casa inteligenta?

+

Acest sistem trebuie sa fie instalat intotdeauna de un profesionist instruit si certificat, deorece controleaza elemente electrice de tensiune de retea, cum ar fi sistemele de iluminat si incalzire.

Cu toate acestea, odata instalat, toate aspectele legate de locuinta dvs. pot fi controlate usor si simplu, utilizand panourile elegante de pe peretii dvs sau din telefoane inteligente sau tablete, atunci cand sunteti acasa sau sunteti plecat.

Se pot crea solutii personalizate?

+

Uneori suntem abordati cu cerinte specifice pentru proiecte mari. Suntem mereu dornici sa dezvoltam solutiile noastre, iar daca proiectul dvs. are o cerinta speciala va rugam sa discutati cu noi pentru a vedea cum va putem ajuta.

De exemplu, hotelurile doresc adesea un aspect specific pentru panourile de perete pentru a se potrivi cu branding-ul si tonul locului. Putem oferi panouri personalizate, finisaje si culori pentru proiectul hotelier.

Pot sa extind sistemul in viitor?

+

Da, se poate extinde fara nici o problema.

Sistemul BUS permite adaugarea de module suplimentare, atat timp cat firele sunt instalate. Daca doriti sa adaugati mai multe zone muzicale sau sa faceti upgrade la un modul logic pentru caracteristici bazate pe timp este nevoie doar de cateva minute pentru instalare si o scurta perioada de timp pentru programare.