INCARCARE...

Parteneri

COMPANIA AUTOMATI

Compania Automati dezvolta cele mai noi tehnologii de automatizare cu un echipament profesional si realizeaza proiecte ingenioase conform cerintelor.

Implementam solutii prietenoase in utilizare si intuitive, fapt ce ne caracterizeaza modul in care interactionam cu nevoile clientilor.

Produsele si solutiile noastre promoveaza economisirea de energie, controlul centralizat, confortul si securitatea clientilor din intreaga lume.

COLABORATORI

Deviza noastra pentru dezvoltarea companiei este aceea ca asocierea cu cei mai buni parteneri reprezinta cheia succesului viitor. Realizarea unui proiect de succes presupune imbinarea muncii mai multor specialisti. Pentru a oferi toata gama de servicii de care aveti nevoie, compania Automati colaboreaza cu parteneri specializati in diverse domenii de activitate.

Voltsan are un domeniu larg de activitate: ofera cele mai inovative solutii pentru casa inteligenta – incalzire in pardoseala, incalzire prin panouri solare, solutii de degivrare si sisteme de supraveghere, antiefractie si videointerfonie. Comercializeaza produse electrice si sanitare care corespund ultimei tehnologii aparute pe piata internationala, proiecteaza si executa instalatii electrice si sanitare pentru constructii civile sau industriale.

Voltsan</h5

HDL este o companie globala care produce produse personalizate de automatizare a cladirilor si echipamente profesionale de iluminat. Produsele si solutiile companiei promoveaza economisirea energiei, controlul centralizat, confortul si securitatea.

HDL</h5

iRidium este un pachet software unic folosit pentru vizualizarea si controlul oricarui sistem de automatizare, a echipamentelor audio / video sau a serverelor media prin intermediul unei comunicari complete bidirectionale.

iRidium</h5

Paradox este o companie inovatoare de cercetare si dezvoltare, recunoscuta in industria de securitate. Este cel mai cunoscut producator de sisteme de alarmare la efractie prezent pe piata de specialitate din Romania.

Dahua Technology este un lider mondial in solutii si furnizare de produse de supraveghere video. Portofoliul de produse al companiei cuprinde toate gamele de hardware si software de securitate avansate. In plus, ofera si solutii in sistemul inteligent de trafic, cladire inteligentă si altele.

Hikvision este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de sisteme de supraveghere video analog sau digital si detine o gama completa de camere dome sau cube, camere de exterior IP gent bullet cu rezolutii intre 1,3 megapixeli si 5 megapixeli.

Casa Tunes proiecteaza sisteme audio multi-room flexibile prin cablu si wireless pentru a distribui muzica pe baza de discuri iTunes si Windows Media, radio prin Internet si servicii de muzica bazate pe Internet in intreaga casa.

Se încarcă...

false