INCARCARE...

Rezidentiale

Sistemul inteligent Aka Automati este un necesar pentru orice proprietate rezidentiala moderna. Panourile de control au o varietate de culori, stiluri si finisaje pentru a se potrivi oricarui decor. Tehnologia este conceputa sa fie complet discreta, completeaza designul si ofera proprietarilor casei confort, securitate si eficienta energetica.

Toate sistemele dvs. pot fi controlate de pe panouri elegante sau dispozitive Android si iOS. Acest control poate avea loc nu numai in casa, ci din orice parte a lumii. Detinem numar mare de module de control care permit flexibilitate maxima in proiectare si pot adapta solutiile noastre cerintelor dvs.

ILUMINAT

Lumina reprezinta un factor extrem de important in confortul unei case avand o influenta puternica asupra designului si arhitecturii acesteia, asupra ambiantei si atmosferei din fiecare camera si totodata ofera siguranta ocupantilor.

Automatizarea sistemului de iluminat ofera posibilitati multiple de control: aprinderea si stingerea luminilor, monitorizarea si modificarea intensitatii luminii, atat prin control local, cat si de la distanta, reprezentand o solutie pentru eficientizarea consumului de energie electrica.

CONFORT TERMIC

Asigurarea unei temperaturi confortabile intr-o casa aglomerata poate fi o provocare, insa prin intermediul solutiilor noastre de incalzire si aer conditionat puteti economisi energie, in timp ce toata familia este fericita.

Cu totii ne dorim sa ne relaxam in casele noastre, dar nu vrem sa vedem facturi mari de energie. Cu Automati, poti asigura confortul termic doar in camerele pe cale le utilizati. Cu o singura apasare a unui buton puteti schimba setarile de temperatura pentru toate incaperile din casa sau pentru fiecare camera in parte.

Design

Economie

Inovatie

Confort

INTEGRARE

TV/HOME CINEMA

Solutiile de Home Cinema indeplinesc cerintele standardelor unei sali de cinema, proiectate si instalate in locuinta ta. Totul se rezuma la o simpla apasare a unui buton si vei fi pregatit pentru vizionarea unui film: ecranul de proiectie coboara, luminile sunt dimate sau stinse, iar temperatura atinge nivelul de confort optim.

  • 100% Wireless – Fara cabluri de alimentare
  • Video HD – Detalii de inalta calitate

IRIGATII

Sistemul de irigatie automatizat este o necesitate pentru a asigura prosperitatea gradinii, fie ca aveti deja o gradina sau doriti sa o amenajati. Aceste sisteme simplifica ingrijirea plantelor sau a gazonului, contribuind semnificativ si la economisirea de resurse.

Distribuirea uniforma a apei este realizata si in zonele mai putin accesibile, acest procedeu fiind realizat fara efort.

Pasul 1
Programare
Pasul 2
Setare
Pasul 3
Testare

STORURI/JALUZELE

Perdelele si jaluzelele automate ofera utilizatorului un avantaj deosebit. Acestea ii permit utilizatorului sa-si deschida perdelele sau jaluzelele automat la rasaritul soarelui si sa inchida storurile atunci cand se insereaza. Motoarele jaluzelelor si a storurilor pot fi controlate prin DLP, device-uri Android/iOS sau manual.

Automatizarea storurilor si a jaluzelelor pot spori securitatea prin deschiderea si inchiderea acestora cand sunteti plecat, oferind impresia ca locuinta este inca ocupata.

AUDIO MULTI-ROOM

Sistemul audio integrat in casa inteligenta va ofera posibilitatea de a asculta muzica preferata in orice incapere sau camera si in acelasi timp. In cadrul acestui sistem pot fi conectate diverse surse externe cum ar fi: CD player, DVD, MP3 player, radio FM.

Beneficiile unui sistem audio de calitate sunt urmatoarele: ofera cea mai buna calitate a sunetului; nu necesita echipamente suplimentare pentru functionare multiroom; ofera acces direct si monitorizare constanta.

Control

Calitate

Performanta

DETECTIE INUNDATII

Sistemul de detectie a inundatiilor a fost creat, in primul rand, pentru siguranta locuintei. Din acest motiv acest sistem este proiectat sa descopere orice amenintare si sa o rezolve la timp.

Detecteaza imediat o inundatie si ia masuri adecvate pentru prevenirea acesteia prin oprirea alimentarii surselor ce pot provoca daune locuintei.

PRIZE

Automatizarea prizelor ofera utilizatorului avantajul de a cunoaste in permanenta statusul aparatelor din locuinta. Astfel nu trebuie sa isi mai faca griji ca aparatele vor fi supraincarcate pentru ca pot fi oprite oricand de oriunde.

Avantajul automatizarii prizelor este reprezentat de instalarea simpla si manevrarea usoara, acestea putand fi activate imediat ce au fost instalate.

Se încarcă...

false