INCARCARE...

Securitate

Solutii ideale pentru securitate

Sistemele de supraveghere si efractie au ca scop detectarea, in timp real, a patrunderii unei persoane neautorizate intr-un spatiu protejat si avertizarea in timp util a proprietarului. Sistemele de securitate indeplinesc rolul de a proteja in proportie de 100% bunurile si persoanele aflate intr-un spatiu (locuinta, birou, cladire, etc.). Unul dintre principalele motive pentru care aceste sisteme au fost dezvoltate este acela de a descuraja efractiile.

Servicii oferite:

  • Sistem Supraveghere Video
  • Sistem Detectie Efractie
  • Sistem Videointerfonie

Beneficii:

Control Acces

Protectie

Alarma

Monitorizare 24/7

ECHIPAMENTE DE CALITATE

In functie de nevoile ficarui client furnizam solutii si servicii personalizate. Calitatea serviciilor si utilizarea tehnologiilor avansate sunt esentiale pentru siguranta utilizatorilor, de aceea ne-am propus sa intelegem necesitatile fiecaruia si sa gasim solutiile potrivite care garanteza performantele unei securitati de nivel inalt.

Solutiile oferite de echipa noastra includ:

  • Consultanta tehnica si proiectare
  • Comercializare sisteme si montaj
  • Mentenanta si suport tehnic
  • Echipamente de calitate superioara.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Sistemele de supraveghere video au devenit indispensabile in conditiile in care nevoie de securitate este in continua crestere. Supravegherea video permite monitorizarea in timp real a locuintelor, birourilor, cladirilor sau a persoanelor din jurul acestora si reprezinta o componenta importanta din cadrul sistemelor integrate de securitate.

Solutiile pe care le oferim includ consultanta tehnica din partea profesionistilor, proiectarea, comercializarea, configurarea si instalarea sistemelor de supraveghere video, de la proiecte simple pana la proiecte complexe.

Integram cele mai noi tehnologii in domeniu, utilizand camere de inalta definitie si adaptam solutiile noastre celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

SISTEME ANTIEFRACTIE

Sistemele de detectie efractie asigura protectia obiectivelor impotriva incercarilor neautorizate de patrundere. Aceste solutii de securitate va asigura ca persoanele apropiate, proprietatile si bunurile sunt protejate non-stop si reprezinta o masura importanta de descurajare a tentativelor de efractie.

Atunci cand este necesar, semnalizeaza in timp util zona in care se afla un potential risc, iar situatiile neplacute vor fi evitate fara pagube. Tehnologiile noi permit sistemelor de detectie efractie sa notifice proprietarul prin telefon imediat ce se produce o patrundere neautorizata pentru a lua masurile necesare in cel mai scurt timp posibil.

VIDEOINTERFONIE

Sistemele de videointerfonie sunt sisteme de control acces ce au ca scop principal permiterea accesului pe baza identificarii audio-video a vizitatorilor intr-un obiectiv protejat.

Aceste sisteme ofera control si acces total asupra spatiului pe care il detineti. Prin intermediul sistemelor de supraveghere puteti comunica cu persoana din exterior si o puteti vedea, apoi puteti decide daca permiteti sau nu accesul in proprietate.

Sistemul de videointerfonie este alcatuit din:

  • Postul de exterior: Se instaleaza in apropierea caii principale de acces si permite comunicarea cu persoana ce solicita accesul.
  • Postul de interior: Se instaleaza oriunde in interior in functie de optiunea beneficiarului si creeaza comunicarea cu persoana din exterior, fiind prevazut si cu buton de actionare a yalei electromagnetice.
  • Yala electromagnetica: Se instaleaza la usa principala de acces in interior si permite actionarea deschiderii acesteia.

ACCES DE LA DISTANTA

Prin intermediul celor mai noi tehnologii, poti accesa de la distanta prin intermediul telefonului mobil sau de pe laptop, sistemul de supraveghere. Inregistrarile sunt redate in timp real si ofera o monitorizare continua la o calitate superioara, iar in cazul sistemelor de detectie efactie va fi trimisa o alerta pe telefon in cazul unei patrunderi neautorizate, astfel se pot lua masurile necesare la timp.

Se încarcă...

false